Verpleegkundig Kinderdagverblijf

de Schavuiten

Vacature pedagogisch medewerker Leiden

Ben jij die bijzondere pedagogisch medewerker die graag een uitdaging aangaat? Dan zoeken wij jou!

De Schavuiten Leiden is een kinderdagverblijf waar reguliere kinderopvang gecombineerd wordt met specialistische kinderopvang. De groepen bestaan uit kinderen die reguliere kinderopvang afnemen en kinderen die een zorgvraag hebben. Wij zijn een enthousiast, flexibel, klein team waar zowel pedagogisch medewerkers als (kinder)verpleegkundigen werkzaam zijn. Met elkaar dragen we de zorg voor elk kind waarbij de ouders en overige disciplines ook een belangrijke rol spelen. Wij denken in mogelijkheden en zien in elk kind zijn/haar kwaliteiten. Het welbevinden van het kind staat voorop en spelenderwijs zorgen we voor een soepele overgang naar de basisschool of indien nodig speciaal onderwijs. Op de website staat een filmpje zodat je alvast een eerste indruk kunt krijgen van De Schavuiten.

Uren en dagen zijn bespreekbaar.

Voor meer informatie over De Schavuiten kun je onze website bezoeken www.deschavuiten.nl of bellen met de teamcoördinator, Femke Niersman. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-52878760.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande interesse hebben om kennis te komen maken, stuur dan je motivatie + CV naar femke@deschavuiten.nl.

We kijken naar jouw sollicitatie uit!