Verpleegkundig kinderdagverblijf De Schavuiten Almelo

De Schavuiten Almelo

De verpleegkundige en de reguliere kinderopvang zitten in een gezellig, karakteristiek pand in de wijk ‘Rosarium’ met mooi ingerichte groepsruimtes op de begane grond en grenzend aan de tuin. De Schavuiten heeft een eigen lokaal bij “De Boomhut” met volop ruimte om te spelen en te ontdekken. Zowel binnen als buiten kan er met elkaar gespeeld worden.

Op de verpleegkundige groep De Schavuiten zitten onze chronisch zieke kinderen die verpleegkundige zorg en toezicht nodig hebben. Op deze groep werken dagelijks minimaal 2 verpleegkundigen op een zogenaamde verticale groep. Dit houdt in dat er kinderen kunnen spelen van 3 maanden tot 4/5 jaar. Omdat soms nog niet duidelijk is waar het kind naar toe gaat na het kinderdagverblijf kunnen kinderen hier blijven tot ze 5 jaar zijn.

Omdat De Schavuiten binnen kinderdagverblijf de Boomhut is gevestigd, kunnen ook gezonde broertjes of zusjes gebruik maken van hetzelfde adres voor de reguliere kinderopvang. U brengt ze op dezelfde locatie en toch krijgt ieder kind wat hij/zij nodig heeft.

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met Edith van Vulpen 06-55 33 7306

ma – vrij
07.30-18.00

Aanmelden

 

 

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!