Home De Schavuiten Almere

De Schavuiten Almere

De Schavuiten Almere is gevestigd op de begane grond. In het gebouw huren meerdere zorg gerelateerde bedrijven een ruimte. Zo is er een logopediste en een fysiotherapeut in het pand aanwezig.  Op deze locatie hebben wij twee verticale groepen met kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar. De Schavuiten is er voor kinderen die niet naar een regulier kinderdagverblijf kunnen, omdat ze verpleegkundige zorg nodig hebben. Ook extra begeleiding door een veelal medische oorzaak kan reden zijn om gespecialiseerde opvang voor uw kind te zoeken. Dit kan tijdelijke zorg zijn, maar ook langdurige zorg.

Naast De Schavuiten is reguliere kinderopvang,  KinderWorld  gevestigd. Wat het voor u makkelijk maakt om eventuele broertjes of zusjes naar een opvang te brengen naast De Schavuiten.

Zorg op school; binnen het speciaal basis onderwijs locatie Olivijn (Marathonlaan) krijgen kinderen vanuit de Schavuiten verpleegkundige zorg gedurende de schooltijd. Dit omvat verpleegkundig inzicht, verpleegkundig toezicht en risicovolle (voorbehouden) handelingen met de daarbij behorende persoonlijke verzorging die direct aan de handeling gekoppeld is.

Aanmelden

Contactgegevens voor vragen

Irma  van Oostveen (directie)  Telefoon: 06 55 37 8455
E-mail: info@deschavuiten.nl

Zodra de zorg start ontvangen ouders/verzorger directe telefoonnummers & mailadres van de locatie welke zij kunnen gebruiken voor contact met de medewerkers.

 

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!