Verpleegkundig kinderdagverblijf De Schavuiten Zwolle

De Schavuiten Zwolle

De Schavuiten Zwolle is gevestigd binnen de muren van kinderdagverblijf Pi. Op deze locatie hebben we een verticale groep met kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar. De Schavuiten is er voor kinderen die niet naar een regulier kinderdagverblijf kunnen, omdat ze verpleegkundige zorg nodig hebben. Ook extra begeleiding door een veelal medische oorzaak kan reden zijn om gespecialiseerde opvang voor uw kind te zoeken. Dit kan tijdelijke zorg zijn, maar ook langdurige zorg.

Omdat de Schavuiten binnen kinderdagverblijf Pi is gevestigd, kunnen ook gezonde broertjes of zusjes gebruik maken van hetzelfde adres voor de reguliere kinderopvang. U brengt ze op dezelfde locatie en toch krijgt ieder kind wat hij/zij nodig heeft.

Zorg op school; binnen het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs locatie Twijn krijgen kinderen vanuit de Schavuiten verpleegkundige zorg gedurende de schooltijd. Dit omvat verpleegkundig inzicht, verpleegkundig toezicht en risicovolle (voorbehouden) handelingen met de daarbij behorende persoonlijke verzorging die direct aan de handeling gekoppeld is.

Schavuiten Zwolle

Edith van Vulpen 06 55 33 7306

ma – vrij
07.30-18.00

Aanmelden

Schavuiten Zwolle

Schavuiten Zwolle

Schavuiten Zwolle

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!